Føniks Inkasso - Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Find svar på dine spørgsmål

Vores breve indeholder altid instruktioner, du kan følge, så tager vi os af resten. Hvis du er i tvivl, kan du altid ringe til os, så vi kan vejlede dig.

Hvis ikke du har mulighed for at betale hele din gæld på en gang, kan vi tage en dialog om en afdragsordning, så du kan betale din gæld i portioner.

Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig med at komme af med din gæld. Kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der fungerer for alle parter.

Du kan tilmelde din betalinger til betalingsservice via din NETBANK, når du betaler et girokort fra os eller ved at kontakte os. Det er gratis at betale via betalingsservice hos os.

Du kan overføre beløb via netbank eller en fast bankoverførsel. Vores registrerings- og kontonummer står altid nederst i vores breve. Hvis du vælger denne betalingsmetode, er det vigtigt, at du oplyser dit sagsnummer og navn, så vi kan identificere indbetalingen. Ved at kontakte os kan vi tilmelde din betaling til betalingsservice - det er gratis hos os.

Du får tilsendt girokort jf. afdragsordningen hver måned forud for betalingsdatoen med mindre du ændrer din betalingsmetode til betalingsservice eller fast overførsel. Det kan du gøre ved at kontakte os. Det er gratis at betale via betalingsservice hos os.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst din restgæld.

Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig med at komme af med din gæld. Kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Kontakt os for at få tilsendt vores fuldmagtsskabelon, så andre kan hjælpe dig.

Hvis du er blevet registreret i RKI/Debitor Registret på baggrund af en ubetalt gæld hos os, så kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Vær opmærksom på, at det skader din kreditværdighed at være registreret og du derfor sandsynligvis ikke kan låne penge.

Den opfølgning vi gør for vores kunder, så vi sammen kan finde de bedste løsninger er som oftest baseret på dialog, hvorfor opringninger er et vigtigt led.

Føniks Inkasso A/S er et dansk inkassoselskab med hovedkontor i Odense.


Føniks Inkasso er et datterselskab i 3C Retail koncernen og er tildelt inkassolicens af Rigspolitiet i maj 2020.


Vil du vide mere?